Kroppen er ikke laget for å sitte så mye stille som vi gjør nå, og mange med stillesittende og stressende kontorjobber føler ofte dette på kroppen! De vanligste “kontorplagene” er musearm, vonde/såre nakker, hodepine og “dovne” armer. Ved å investere i de ansattes helse kan du forebygge både kortids- og langtids sykefravær, og dermed spare din bedrift for store kostnader!

HolmenKlinikken tilpasser hver enkelt behandling til hva den ansatte har behov for, og tilpasser tidsintervaller utifra hva som passer den enkelte bedrift.
Våre behandlere stiller med alt utstyr!

Referanser

Face2face er opptatt av de ansattes fysiske og psykiske helse. Vi har derfor valgt å investere i denne ved å tilby fysioterapi for de ansatte. Espen Stien har skreddersydd et behandlingsopplegg for oss, og behandler typiske «kontorplager» èn gang per måned. Espen er flink til å indentifisere hva de enkelte har behov for, og i tillegg til fysiobehandling så retter han på sittestillinger og viser strekkøvelser. Vi ser at de ansatte setter stor pris på dette, og tilbakemeldingene er utelukkende gode.

Ruben Riise
Daglig leder, Face2face AS